INTERIEUR OP MAAT

PROJECTEN

MAATKASTEN


Een van mijn specialiteiten zijn maatkasten. Ieder huis is uniek en een mooie kast is een echt blikvanger in uw woning. Alles is mogelijk bij B.E.Projects. Zo kunt u uit verschillende materialen en kleuren kiezen en zijn er voor elk budget mogelijkheden. 


Alle soorten kasten en dressings zijn mogelijk: van een grote inloopkast tot een badkamermeubel en van vitrinekast tot boekenkast.  

 • Alle kasten worden in een eigen atelier gemaakt. U bent verzekerd van een unieke, speciaal voor u gemaakte kast.

 • B.E.Projects denkt graag met u mee, Weet u zelf niet goed wat u precies wilt of wat er mogelijk is? Door mijn jarenlange ervaring kan ik  u goed adviseren.


KEUKENS OP MAAT


Unieke op maat gemaakte keukens worden door mij gemaakt. Ook hier kunt u kiezen uit verschillende materialen en kleuren en tegen ieder budget. 


Wilt u liever een fabriekskeuken, of een reeds aangekochte keuken laten installeren? Ook dit is mogelijk!  

 • Voor ieder budget weet B.E.Projects een keuken te realiseren. 

 • Alles is mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een volledig afgewerkte keuken  met alle apparatuur maar ook voor alleen keukenkastjes.  TAFELS, PARKET, DEUREN & OVERIG INTERIEUR OP MAAT


  B.E.Projects is er voor nog veel meer interieurwerk. Denk hierbij aan tafels, parket en deuren.


  Er zijn vele mogelijkheden. Ik bespreek de opties graag met u!

  • Ook voor buitenwerk op maat kunt u op mij rekenen. Bijvoorbeeld voor het maken van een tuinhuis of een overkapping.


  • B.E.Projects is ook te volgen op instagram en facebook. Hier ziet u nog meer foto's van afgeronde projecten en projecten in uitvoering.  Bent u geinteresseerd? Dit kunt u verwachten:

  01.


  Eerste contact


  Heeft u interesse of een vraag? U kunt B.E.Projects op verschillende manieren bereiken. Zie contact voor alle mogelijkheden.


  02.


  Meetafspraak


  Ik kom bij u langs om uw wensen door te nemen, advies te geven en samen met u de opties te bespreken. Ook zal het project worden opgemeten.


  03.


  Offerte


  Ik geef u altijd een offerte waarin alle details van het project staan en wat de uiteindelijke prijs zal zijn. Deze offerte is altijd vrijblijvend. 


  04.


  Uitvoering


  Als u akkoord gaat met de offerte zal er samen een termijn worden afgesproken en wordt het werk uitgevoerd. 


  NEEM NU CONTACT  OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE